FONDATION GUILLAUME

 

Fotokonkurrence 2020

Fondation Guillaume har afholdt årets foto konkurrence, i samarbejde med L’Oréal Professionnel. Dette års dommere var Rasmus Luckmann/fotograf Jonas Worup/stylist Mariann art director for ICD DK, Allan Kliim/Præsident, og alle Nordiske FG ansvarlig Huset  L´Oreal Professionnel.  Og i år havde man valgt at de 4 bedste skulle lave en foto serie! Den glæder vi os til at præsentere for jer

 

1. pladsen blev Emilie fra Holk Intercoiffure

2. pladsen blev Sif fra Kliim Coiffure

3. pladsen blev Simone fra Park By Karin Intercoiffure

Og facebook konkurrencen blev vundet af Simone også

 

Et STORT tillykke til de unge mennesker!

 

Fondation Guillaume/Young Intercoiffure Denmark

 

Denne unge under afdeling af Intercoiffure, er en gruppe unge håbefulde mennesker, med en finger på pulsen, og en appetit på faget, som når ud over alle grænser.

En dynamisk gruppe, som er meget engageret i hvad de laver! De vil og de kan… Og gør det fantastisk! Deres visioner og mål, fuldender det nyeste at det nye…

 

Alle er de top professionelle og ved hvad de gør. Alle har en finger på pulsen og kæmper for det… Disse unge mennesker kommer fra landets førende saloner. De har den vision om at komme frem i verden, og de har det der skal til for at forny den. De har alle klasse, involverer sig og giver alt hvad kan gives!

 

De repræsenterer en af verdens største Fondation Guillaume afdelinger, som Intercoiffures unge afdeling kaldes på verdens plan. De er den gruppe på verdens plan som laver mest for andre frisører, udelukkende grundet deres talent og arrangement. Med dette menes shows, demos etc.

 

Med disse unge mennesker kan man forvente at se en bred fortolkning af moden, som den er her og nu, og bliver. Disse unge mennesker er vores fremtid, og den ser meget lovende ud!

 

De bliver ledet af Sascha Hirtsgaard, som har sin daglige gang i hendes egen salon Guys & Dolls Intercoiffure i Helsingør.

 

 

 

 

Copyright - Intercoiffuredanmark.dk