Ed

Siden starten i 2000 er flere uddannelsesprojekter opstået rundt om i verden, der giver mulighed for at unge mennesker til at modtage en kvalificeret uddannelse og dermed en fremtid. Det er børn og teenagere fra slummen og konfliktområder i denne verden, er truet af sult, vold, kriminalitet, narkotika og krig. De fleste unge, der har fulgt en træningssession i en af disse skoler kunne finde et job i en frisørsalon. Uddannelse for livet forudsat øjeblikkelig hjælp også i naturkatastrofer, med henblik på at hjælpe børnene på stedet - i en hurtig, direkte og overvåget måde, gennem det verdensomspændende Intercoiffure netværk af venner.

 

"Giv en mand en fisk, og du fodrer ham for en dag; lære en mand at fiske og du fodrer ham for en levetid "Tro mod dette princip for EFL, vi koncentrere os om en langvarig hjælp -. på det grundlæggende i et selvbestemt liv. Vi bruger nogle gange faciliteterne i vores tæt forbundne "

 

Fx Christel hus i CapeTown, et fundament, som allerede kører børnehjem for gadebørn eller krig forældreløse børn i flere lande og giver kurser. Vi indarbejder derfor og finansiere uddannelse for livet uddannelse tilbud i den eksisterende struktur.

 

DK er vi så heldige at have Sascha Hirtsgaard, til at sidde i bestyrelsen, og være med til at lede og fordele disse midler ud til de trængende. Og på den måde kan se på tæt hold at det virker.. Og hun har selv besøgt CapeTown, og set med egne øjne at det virker. Og med over 100 indsamlet sakse fra kollegaer i landet, kunne sikre 100 unge mennesker mad på bordet! Mere skal der faktisk ikke til. En saks, og et andet menneske kan nu udføre et stykke arbejde, som kan skaffe penge, og mad på bordet!

Copyright - Intercoiffuredanmark.dk