top of page
  • Instagram
  • Facebook

Siden starten i 2000 er der opstået flere uddannelsesprojekter rundt om i verden, som giver mulighed for at udsatte unge mennesker kan få en kvalificeret uddannelse og dermed en fremtid. De er målrettet børn og teenagere fra udviklingslande og som bor i konfliktområder, der er truet af sult, vold, kriminalitet, narkotika og krig. De fleste unge, der har genneført en træningssession på en af disse skoler får mulighed for at finde et job i en frisørsalon. Uddannelse for livet yder også øjeblikkelig hjælp fx. i naturkatastrofer, med henblik på at hjælpe børnene på stedet - i en hurtig, direkte og overvåget måde, gennem det verdensomspændende Intercoiffurenetværk af venner.

 

'Giv en mand en fisk, og han har føde for en dag; lær manden at fiske og han får fisk til en levetid'. Tro mod dette princip for EFL, koncentrerer vi os om en langvarig hjælp - på det grundlæggende i et selvbestemt liv. Vi tager brug af faciliteterne i vores tæt forbundne netværk.

 

I CapeTown ligger et fundament som allerede kører, Christels hus et børnehjem for gadebørn eller forældreløse børn, hvor medlemmer fra flere lande kommer og giver kurser. Vi indarbejder derfor og finansierer en uddannelse for livet, et uddannelses-tilbud i den eksisterende struktur.

 

I bestyrelsen har vi Sascha Hirtsgaard som sidder og er med til at lede og fordele disse midler ud til de trængende, og som på nærmeste hold har observeret at tiltagene virker. Hun har under et besøg i Cape Town oplevet hvor stor en indvirkning

de over 100 indsamlede sakse fra andre frisørkollegaer havde. Med de indsamlede sakse kunne man nu sikre 100 unge mennesker en uddannelse for livet og dermed en fremtid! Mere skal der faktisk ikke til. Én saks, og et andet menneske får mulighed for at udføre et arbejde, som kan skaffe penge og mad på bordet!

bottom of page